Ashley Tisdale - životopis

18. prosince 2008 v 16:30 | mrspajulinka |  Ashley Tisdale
Profese:
Herečka, zpěvačka a modelka
Datum narození: 02.07.1985
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak
Životopis:
Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva hlavních postav Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial a High School Musical2, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.

Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Sharpay Evans
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Sharpay Evans
2006High School Musical (High School Musical) ...Sharpay Evans
2001Donnie Darko (Donnie Darko) ...Kim, Dorky Girl
Diskografie:Album
2007
Headstrong
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 _♥MrS.StRaWbErRy♥_ _♥MrS.StRaWbErRy♥_ | Web | 18. prosince 2008 v 16:34 | Reagovat

Ahuujky,moc mě to mrzí fakt ale nespřátelim,ale do soutěže se přihlásim ráda x))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama